Tilbud på fotografer. Drop de dårlige selfie og bliv professionelt fotograferet

Jeg hader at blive fotograferet, det er bare aldrig godt nok, jeg er overhovedet ikke fotogen og så de der selfie…puh ha, når man selv tager dem ligner jeg en Dorthe langt over 100 kg og alt er alt for stort undtagen øjnene, som jo gerne må være store.

Nu er jeg blevet fotograferet professionelt gennem Fornøjelser.dk hos Lyngby Fotograferne til kun kr. 450,- og jo, der er stadig de rynker, men dem har man jo, når man som jeg har smilet rigtigt meget og har haft et sjovt liv.

Vi har nu et fantastisk samarbejde med Lyngby Fotograferne, der fotograferer for os og til vores samarbejdspartnere med stor succes. Lige nu kan du blive fotograferet og have dit eget (erhvervs) portræt foto for kun kr. 450,- og du får iøvrigt en USB med alle billederne. Så kan du også vælge forskellige alt efter om det er til erhverv, privat, de sociale medier, jobsøgning og eller om det er forældre, der skal have det i gave.

Prøv det, jeg er sikker på, at du bliver tilfreds med Lyngby Fotograferne, de er super dygtige. Også hvis du skal have fotograferet baby’en eller hunden. De klarer det hele. Jeg har endnu ikke set det så billigt andre steder og så får du dem alle på USB.

Peter fra Lyngby Fotograferne fotograferede også min ældste datter, da hun blev student. Og fotograferede også os andre sammen med hende. Vi elsker de billeder og selvfølgelig skal lillesøster også fotograferes af Peter, når hun bliver student til sommer. Et skønt minde for livet. Men også godt til jobansøgninger, hun brugte det der og fik job.

Se på Fornøjelser.dk under Oplevelser, der finder du tilbuddet og det er kun gennem Fornøjelser.dk til de kr. 450,- Tilbuddet slutter snart, så skynd dig.

God fornøjelse.

Hilsen

Dorthe Søgaard – Fornøjelser.dk

PS. Her er min ældste datters studenterbillede fotograferet af Peter Bredsgaard fra Lyngby Fotograferne