Skøn oplevelse i VIP lounge med middag og travløb.

Prøv det! Middag i VIP Loungen og sjov for alle på Travbanen i Charlottenlund

Hvis ikke I har prøvet det (som mig) – så vil jeg bare sige PRØV DET !

Jeg tilbragte en fantastisk solrig søndag eftermiddag på Travbanen i Charlottenlund via et tilbud fra Fornøjelser.dk og du skal vide, at du ikke bliver placeret blandt ”alle de andre” næ nej 😊 du bliver budt velkommen i VIP loungen via VIP indgangen.

Da vi ankom via VIP indgangen, blev vi vist hen til vores bord, som var LIGE ud til mål området – bedre pladser kunne vi simpelthen ikke drømme om. Bordene var dækket stemningsfuldt op med hvide duge, servietter og lys og vi kunne mærke at der var en hyggelig og spændt stemning. Der var masser af børn, familier, par og familieselskaber. Imens vi sad og nød udsynet til de smukke heste der varmede op til løbet, kom der en medarbejder fra Lunden forbi og satte os alle ved bordet ind i, hvordan vi læste løbsprogrammet (OBS som du får gratis med – med dette tilbud) – hvordan du læser om hesten har en god dag og hvordan man spiller på hestene. Det var en super god introduktion der gjorde, at vi alle glædede os til at spille på hestene ….og det fedeste er at det er blot 10 kr. man spiller for (minimum) – så ALLE kan være med. Er sikker på at børnene ville få en herlig eftermiddag – hvis de er med til at vælge de heste de holder med – og mor eller far så spiller en 10,- på den….og se børnene heppe helt nede ved målstregen😊

Nu til maden – det var ren forkælelse fra start til slut. Den menu vi fik idag startede med en fantastisk laksetatar, den var blød, lækker og smagte vidunderligt.

Hovedretten var en perfekt stegt oksefilet med super sprøde kartofler, sauce og søde bløde porrer der var vendt i en crispy blanding så de blev skønne sprøde uden på.

Jeg vil anbefale ALLE der ønsker at have en super sjov og underholdende oplevelse SAMMEN med et skønt måltid mad – som kun koster kr. 174,00 pr. kuvert, når du køber tilbuddet via Fornøjelser.dk. Vi havde en SJOV og HYGGELIG dag hvor der både blev spillet – snakket – heppet og spist, og HUSK at det er VIP fra du kommer til du forlader Lunden 😊

Det er for ALLE – ung som gammel, og det er en FANTASTISK OPLEVELSE!

HUSK at tilbuddet kun kan købes via Fornøjelser.dk i en tidsbegrænset periode, og se HER alt hvad du får med:

  • Entré og program for 1 person til travløbet fredag den 20. april eller den 27. april 2018 kl. 15.45
  • Hvis du har lyst til rundvisning i staldende, er der mulighed for det.
  • Normalpris program kr. 30,- og rundvisning kr. 50,-, de er inkluderet i tilbudsprisen.
  • 2-retters menu i VIP-loungen
  • Normalpris 395 kr. – Fornøjelser pris 174 kr.
  • Begrænset antal pladser, så skynd dig.

Hilsen

Lise-Lotte

Mad og madplan uden regler