Nyheder

Tilbud på fotografer. Drop de dårlige selfie og bliv professionelt fotograferet

Jeg hader at blive fotograferet, det er bare aldrig godt nok, jeg er overhovedet ikke fotogen og så de der selfie…puh ha, når man selv tager dem ligner jeg en Dorthe langt over 100 kg og alt er alt for stort undtagen øjnene, som jo gerne må være store.

Nu er jeg blevet fotograferet professionelt gennem Fornøjelser.dk hos Lyngby Fotograferne til kun kr. 450,- og jo, der er stadig de rynker, men dem har man jo, når man som jeg har smilet rigtigt meget og har haft et sjovt liv.

Vi har nu et fantastisk samarbejde med Lyngby Fotograferne, der fotograferer for os og til vores samarbejdspartnere med stor succes. Lige nu kan du blive fotograferet og have dit eget (erhvervs) portræt foto for kun kr. 450,- og du får iøvrigt en USB med alle billederne. Så kan du også vælge forskellige alt efter om det er til erhverv, privat, de sociale medier, jobsøgning og eller om det er forældre, der skal have det i gave.

Prøv det, jeg er sikker på, at du bliver tilfreds med Lyngby Fotograferne, de er super dygtige. Også hvis du skal have fotograferet baby’en eller hunden. De klarer det hele. Jeg har endnu ikke set det så billigt andre steder og så får du dem alle på USB.

Peter fra Lyngby Fotograferne fotograferede også min ældste datter, da hun blev student. Og fotograferede også os andre sammen med hende. Vi elsker de billeder og selvfølgelig skal lillesøster også fotograferes af Peter, når hun bliver student til sommer. Et skønt minde for livet. Men også godt til jobansøgninger, hun brugte det der og fik job.

Se på Fornøjelser.dk under Oplevelser, der finder du tilbuddet og det er kun gennem Fornøjelser.dk til de kr. 450,- Tilbuddet slutter snart, så skynd dig.

God fornøjelse.

Hilsen

Dorthe Søgaard – Fornøjelser.dk

PS. Her er min ældste datters studenterbillede fotograferet af Peter Bredsgaard fra Lyngby Fotograferne

 

Få ordnet lokkerne hos min frisør

For 3 år siden sikftede jeg frisør til Marlene, der nu er på Fornøjelser.dk.

Du kender sikkert typen, hende der altid var utilfreds efter frisør besøg, sådan var jeg. Så havde frisøren klippet for meget af, så havde frisøren farvet det for mørkt eller for lyst osv. Jeg havde skiftet frisør rigtigt mange gange i mit liv, fordi jeg aldrig var helt tilfreds og så synes jeg iøvrigt også at det er dyrt, når man som jeg skal have farve. Marlene var frisør i Kbh., jeg var på kundebesøg hos hendes den gang kompagnon. Og jeg trængte virkelig til at komme under saksen og få tynde striber.

Så derfor så testede jeg Marlene og hun var så dygtig, det var første gang i mit liv, at jeg gik fra frisøren helt uden ris til frisøren, men med masser af ros. Mit hår var sat perfekt, farven var perfekt og klipningen var perfekt. Derudover var Marlene super sød, så derfor har jeg nu kommet hos hende i over 3 år. Endelig en frisør, hvor jeg er ovenud tilfreds hver gang.

Da Marlene så flytter til Gothersgade og åbner sin helt frisør Hair By Gothers i KBH. er jeg jo straks med hos hende og ventede faktisk på, at få en tid, fordi hendes salon skulle sættes i stand. Det var ventetiden værd. Igen var mit hår helt perfekt.

Min datter bliver også klippet fast hos Marlene og det var jo godt, at hun kom med tilbuddet her på Fornøjelser.dk, så min studerende datter kunne købe den til en billigere pris end normalt.

Marlene klipper også drenge, mænd, herrer og der er nu herreklip kun kr. 255,- Dameklip kr. 315,- Hel farve kr. 475,- og Striber/reflekser kr. 696,- Du sparer op til 40%

Jeg vil helt klart anbefale Marlene hos Hair By Gothers og give hende 5 stjerner.

God fornøjelse.

Hilsen

Dorthe Søgaard fra Fornøjelser.dk

 

 

 

 

sushi_blogindlaeg

Hvor kommer sushi oprindeligt fra og hvad anbefales at drikke til sushi?

Jeg vil fortælle lidt om de to spørgsmål, der oftest stilles, når man taler om sushi.

Hvor kommer sushi fra?

Jeg troede i mange år, at sushi oprindeligt kom fra Japan, men det er faktisk det sydøstlige Asien nærmere betegnet Kina.  Rå fisk blev pakket ind i et lag af fermenterede ris, som gjorde fisken langtidsholdbar. Når fisken skulle spises, blev risene kasseret. Risene blev fermenteret i mælkesyre, det blev udskiftet med eddike i perioden 1336-1573 og blev ikke mere kasseret, men blev spist.

Hvad skal man drikke til sushi?

Da jeg startede med at spise sushi for mange år siden, var jeg meget i tvivl, om hvad der var bedst at drikke til sushi.  Nu har jeg smagt flere forskellige vine til sushi og er blevet langt mere erfaren med drikke til sushi.

Smag er forskelligt og derfor er det helt op til en selv, hvad du foretrækker at drikke til sushi. Du kan sagtens nyde øl, hvid- eller rødvin til sushi. Men er man til øl kan anbefales lyse øl eller japanske øl.

Det kan anbefales at drikke hvidvin til sushi. Det synes jeg personligt er bedst. Jeg kan anbefale Stony Creek Sauvignon Blanc fra New Zealand, som er super elegant og med frisk frugt smag. Eller en god Riesling eller Pinot gris.

Og for alle os der er vilde med italiensk prosecco eller en spansk cava er de også perfekt til sushi. Så du kan sagtens nyde en mousserende vin til din sushi. Men udgå meget kraftige hvidvine, sushi er helt klart i bedst selskab med lette og elegante vine.

Er du til rødvine, vil jeg anbefale en Pinot Noir fra Bourgogne, der jo også kan drikkes afkølet og passer godt til risenes bittersøde smag. Eller en californisk Zinfandel, der egner sig godt til tun, krydrede makiruller og ål.

Derudover er den japanske risvin Sake perfekt til sushi eller grøn te. Jo, der er mange muligheder heldigvis. Prøv dig frem.

God fornøjelse!