Nyheder

Sol, sand, stemning & streetfood

Sol, Sand, Stemning & Streetfood = Teglværket, i Sydhavnen!

Vi havde lyst til at prøve noget nyt til frokost i dag og tog på Teglværket i Sydhavnen via Fornøjelser.dk. Her bydes der på lækker streetfood i afslappet stil – og udsigten er fænomenal!

Når du ankommer, bliver du mødt med synet af sand & palmer 😊 – whats not to like 😊 ….og når du går indenfor, mødes du af en lang række madboder med et lækkert udvalg af streetfood…der er burgere, lækker sprød pizza, thai, mexicansk mm. Vi valgte en pizza med ham & mushrooms , samt en lækker mexicansk burrito med oksekød. Maden kom hurtigt, og den var fantastisk! Pizzaen var lækker sprød med masser af god skinke og friske champignon. Burrito’en var frisk, indbydende og med MASSER af fyld. Alt i alt en super lækker frokost – til en fornuftig pris.

Du kan selv vælge om du vil sidde indenfor i skyggen, eller udenfor hvor der er sand, palmer, liggestole & skøn udsigt! 😊

Lige nu er der et kanon tilbud på Fornøjelser.dk, hvor du kun betaler 99 kr., men kan spise for kr. 200 kr.  Se det super gode tilbud HER.

HUSK også at holde øje med Teglværkets mange events – VM kampe på ekstrem storskærm, live bands, DJ og fester…gå ind på deres FB side og se hvad der sker.

 

Mad og madplan – uden regler

Hårfjerning med voks. Det er blot som, at få fjernet et plaster.

Hårfjerning med voks. Det er som, at få fjernet et plaster. Værre er det ikke :-).

Når jeg taler med mine veninder, om at jeg er blevet vokset, så er der faktisk flere der siger, at de ikke tør. Men det gør ikke mere ondt end at få et plaster af. Og så er det meget mere effektivt end at bruge skraberen eller andre hårfjerningsmidler.

Jeg har prøvet ALT indenfor hårfjerning, da jeg desværre ikke er hårfri eller har helt lyse hår. Så jeg måtte lige have tålmodighed en uges tid og så er hårene groet ud til ca. 5-8 mm og så kan de blive vokset.

Voksbehandlingen går hurtigt og derefter har jeg de blødeste, pæne, glatte sommerben i 3-4 uger. Når jeg bruger skraber er det nærmest hveranden dag ellers er der desværre stubbe. Er det lidt for meget unødig viden..? Pyt, tror mange har det som jeg, men det er ikke rigtigt noget, som vi taler om, vi skal blot være hårfri. Skrabere er også meget bekostlige, så det er faktisk billigere end af købe en skraber, at købe en voksbehandling nu gennem Fornøjelser.dk.

Jeg vil klart anbefale, at du også prøver det og nu kan det købes gennem Fornøjelser.dk til voksbehandling af ben KUN kr. 150,- 

Hvis du også ønsker, at få voksbehandlingen i bikinilinje og ben KUN kr. 250,- samt ben og brazil KUN kr. 450,- også KUN gennem Fornøjelser.dk lige nu. Se inde på sitet. Du kan vælge mellem flere klinikker. 

Køb 2 x voksbehandlinger og du har stort set fri for hår resten af sommeren.

Ioana, der voksede mine ben i Glostrup, er effektiv, hurtig, diskret og sød. Det kan jo være lidt grænseoverskridende, men hun er sød og diskret.

Prøv det og slip for stubbe, kradse, kløe og lange hår.

Her er det Ioana fra NyLivSpa, der fjerner mine hår på benene med voksbehandling.

 

Hilsen Dorthe Søgaard – ejer af Fornøjelser.dk

 

Skøn oplevelse i VIP lounge med middag og travløb.

Prøv det! Middag i VIP Loungen og sjov for alle på Travbanen i Charlottenlund

Hvis ikke I har prøvet det (som mig) – så vil jeg bare sige PRØV DET !

Jeg tilbragte en fantastisk solrig søndag eftermiddag på Travbanen i Charlottenlund via et tilbud fra Fornøjelser.dk og du skal vide, at du ikke bliver placeret blandt ”alle de andre” næ nej 😊 du bliver budt velkommen i VIP loungen via VIP indgangen.

Da vi ankom via VIP indgangen, blev vi vist hen til vores bord, som var LIGE ud til mål området – bedre pladser kunne vi simpelthen ikke drømme om. Bordene var dækket stemningsfuldt op med hvide duge, servietter og lys og vi kunne mærke at der var en hyggelig og spændt stemning. Der var masser af børn, familier, par og familieselskaber. Imens vi sad og nød udsynet til de smukke heste der varmede op til løbet, kom der en medarbejder fra Lunden forbi og satte os alle ved bordet ind i, hvordan vi læste løbsprogrammet (OBS som du får gratis med – med dette tilbud) – hvordan du læser om hesten har en god dag og hvordan man spiller på hestene. Det var en super god introduktion der gjorde, at vi alle glædede os til at spille på hestene ….og det fedeste er at det er blot 10 kr. man spiller for (minimum) – så ALLE kan være med. Er sikker på at børnene ville få en herlig eftermiddag – hvis de er med til at vælge de heste de holder med – og mor eller far så spiller en 10,- på den….og se børnene heppe helt nede ved målstregen😊

Nu til maden – det var ren forkælelse fra start til slut. Den menu vi fik idag startede med en fantastisk laksetatar, den var blød, lækker og smagte vidunderligt.

Hovedretten var en perfekt stegt oksefilet med super sprøde kartofler, sauce og søde bløde porrer der var vendt i en crispy blanding så de blev skønne sprøde uden på.

Jeg vil anbefale ALLE der ønsker at have en super sjov og underholdende oplevelse SAMMEN med et skønt måltid mad – som kun koster kr. 174,00 pr. kuvert, når du køber tilbuddet via Fornøjelser.dk. Vi havde en SJOV og HYGGELIG dag hvor der både blev spillet – snakket – heppet og spist, og HUSK at det er VIP fra du kommer til du forlader Lunden 😊

Det er for ALLE – ung som gammel, og det er en FANTASTISK OPLEVELSE!

HUSK at tilbuddet kun kan købes via Fornøjelser.dk i en tidsbegrænset periode, og se HER alt hvad du får med:

  • Entré og program for 1 person til travløbet fredag den 20. april eller den 27. april 2018 kl. 15.45
  • Hvis du har lyst til rundvisning i staldende, er der mulighed for det.
  • Normalpris program kr. 30,- og rundvisning kr. 50,-, de er inkluderet i tilbudsprisen.
  • 2-retters menu i VIP-loungen
  • Normalpris 395 kr. – Fornøjelser pris 174 kr.
  • Begrænset antal pladser, så skynd dig.

Hilsen

Lise-Lotte

Mad og madplan uden regler

 

Tilbud på fotografer. Drop de dårlige selfie og bliv professionelt fotograferet

Jeg hader at blive fotograferet, det er bare aldrig godt nok, jeg er overhovedet ikke fotogen og så de der selfie…puh ha, når man selv tager dem ligner jeg en Dorthe langt over 100 kg og alt er alt for stort undtagen øjnene, som jo gerne må være store.

Nu er jeg blevet fotograferet professionelt gennem Fornøjelser.dk hos Lyngby Fotograferne til kun kr. 450,- og jo, der er stadig de rynker, men dem har man jo, når man som jeg har smilet rigtigt meget og har haft et sjovt liv.

Vi har nu et fantastisk samarbejde med Lyngby Fotograferne, der fotograferer for os og til vores samarbejdspartnere med stor succes. Lige nu kan du blive fotograferet og have dit eget (erhvervs) portræt foto for kun kr. 450,- og du får iøvrigt en USB med alle billederne. Så kan du også vælge forskellige alt efter om det er til erhverv, privat, de sociale medier, jobsøgning og eller om det er forældre, der skal have det i gave.

Prøv det, jeg er sikker på, at du bliver tilfreds med Lyngby Fotograferne, de er super dygtige. Også hvis du skal have fotograferet baby’en eller hunden. De klarer det hele. Jeg har endnu ikke set det så billigt andre steder og så får du dem alle på USB.

Peter fra Lyngby Fotograferne fotograferede også min ældste datter, da hun blev student. Og fotograferede også os andre sammen med hende. Vi elsker de billeder og selvfølgelig skal lillesøster også fotograferes af Peter, når hun bliver student til sommer. Et skønt minde for livet. Men også godt til jobansøgninger, hun brugte det der og fik job.

Se på Fornøjelser.dk under Oplevelser, der finder du tilbuddet og det er kun gennem Fornøjelser.dk til de kr. 450,- Tilbuddet slutter snart, så skynd dig.

God fornøjelse.

Hilsen

Dorthe Søgaard – Fornøjelser.dk

PS. Her er min ældste datters studenterbillede fotograferet af Peter Bredsgaard fra Lyngby Fotograferne

 

Få ordnet lokkerne hos min frisør

For 3 år siden sikftede jeg frisør til Marlene, der nu er på Fornøjelser.dk.

Du kender sikkert typen, hende der altid var utilfreds efter frisør besøg, sådan var jeg. Så havde frisøren klippet for meget af, så havde frisøren farvet det for mørkt eller for lyst osv. Jeg havde skiftet frisør rigtigt mange gange i mit liv, fordi jeg aldrig var helt tilfreds og så synes jeg iøvrigt også at det er dyrt, når man som jeg skal have farve. Marlene var frisør i Kbh., jeg var på kundebesøg hos hendes den gang kompagnon. Og jeg trængte virkelig til at komme under saksen og få tynde striber.

Så derfor så testede jeg Marlene og hun var så dygtig, det var første gang i mit liv, at jeg gik fra frisøren helt uden ris til frisøren, men med masser af ros. Mit hår var sat perfekt, farven var perfekt og klipningen var perfekt. Derudover var Marlene super sød, så derfor har jeg nu kommet hos hende i over 3 år. Endelig en frisør, hvor jeg er ovenud tilfreds hver gang.

Da Marlene så flytter til Gothersgade og åbner sin helt frisør Hair By Gothers i KBH. er jeg jo straks med hos hende og ventede faktisk på, at få en tid, fordi hendes salon skulle sættes i stand. Det var ventetiden værd. Igen var mit hår helt perfekt.

Min datter bliver også klippet fast hos Marlene og det var jo godt, at hun kom med tilbuddet her på Fornøjelser.dk, så min studerende datter kunne købe den til en billigere pris end normalt.

Marlene klipper også drenge, mænd, herrer og der er nu herreklip kun kr. 255,- Dameklip kr. 315,- Hel farve kr. 475,- og Striber/reflekser kr. 696,- Du sparer op til 40%

Jeg vil helt klart anbefale Marlene hos Hair By Gothers og give hende 5 stjerner.

God fornøjelse.

Hilsen

Dorthe Søgaard fra Fornøjelser.dk

 

 

 

 

sushi_blogindlaeg

Hvor kommer sushi oprindeligt fra og hvad anbefales at drikke til sushi?

Jeg vil fortælle lidt om de to spørgsmål, der oftest stilles, når man taler om sushi.

Hvor kommer sushi fra?

Jeg troede i mange år, at sushi oprindeligt kom fra Japan, men det er faktisk det sydøstlige Asien nærmere betegnet Kina.  Rå fisk blev pakket ind i et lag af fermenterede ris, som gjorde fisken langtidsholdbar. Når fisken skulle spises, blev risene kasseret. Risene blev fermenteret i mælkesyre, det blev udskiftet med eddike i perioden 1336-1573 og blev ikke mere kasseret, men blev spist.

Hvad skal man drikke til sushi?

Da jeg startede med at spise sushi for mange år siden, var jeg meget i tvivl, om hvad der var bedst at drikke til sushi.  Nu har jeg smagt flere forskellige vine til sushi og er blevet langt mere erfaren med drikke til sushi.

Smag er forskelligt og derfor er det helt op til en selv, hvad du foretrækker at drikke til sushi. Du kan sagtens nyde øl, hvid- eller rødvin til sushi. Men er man til øl kan anbefales lyse øl eller japanske øl.

Det kan anbefales at drikke hvidvin til sushi. Det synes jeg personligt er bedst. Jeg kan anbefale Stony Creek Sauvignon Blanc fra New Zealand, som er super elegant og med frisk frugt smag. Eller en god Riesling eller Pinot gris.

Og for alle os der er vilde med italiensk prosecco eller en spansk cava er de også perfekt til sushi. Så du kan sagtens nyde en mousserende vin til din sushi. Men udgå meget kraftige hvidvine, sushi er helt klart i bedst selskab med lette og elegante vine.

Er du til rødvine, vil jeg anbefale en Pinot Noir fra Bourgogne, der jo også kan drikkes afkølet og passer godt til risenes bittersøde smag. Eller en californisk Zinfandel, der egner sig godt til tun, krydrede makiruller og ål.

Derudover er den japanske risvin Sake perfekt til sushi eller grøn te. Jo, der er mange muligheder heldigvis. Prøv dig frem.

God fornøjelse!