Få ordnet lokkerne hos min frisør

For 3 år siden sikftede jeg frisør til Marlene, der nu er på Fornøjelser.dk.

Du kender sikkert typen, hende der altid var utilfreds efter frisør besøg, sådan var jeg. Så havde frisøren klippet for meget af, så havde frisøren farvet det for mørkt eller for lyst osv. Jeg havde skiftet frisør rigtigt mange gange i mit liv, fordi jeg aldrig var helt tilfreds og så synes jeg iøvrigt også at det er dyrt, når man som jeg skal have farve. Marlene var frisør i Kbh., jeg var på kundebesøg hos hendes den gang kompagnon. Og jeg trængte virkelig til at komme under saksen og få tynde striber.

Så derfor så testede jeg Marlene og hun var så dygtig, det var første gang i mit liv, at jeg gik fra frisøren helt uden ris til frisøren, men med masser af ros. Mit hår var sat perfekt, farven var perfekt og klipningen var perfekt. Derudover var Marlene super sød, så derfor har jeg nu kommet hos hende i over 3 år. Endelig en frisør, hvor jeg er ovenud tilfreds hver gang.

Da Marlene så flytter til Gothersgade og åbner sin helt frisør Hair By Gothers i KBH. er jeg jo straks med hos hende og ventede faktisk på, at få en tid, fordi hendes salon skulle sættes i stand. Det var ventetiden værd. Igen var mit hår helt perfekt.

Min datter bliver også klippet fast hos Marlene og det var jo godt, at hun kom med tilbuddet her på Fornøjelser.dk, så min studerende datter kunne købe den til en billigere pris end normalt.

Marlene klipper også drenge, mænd, herrer og der er nu herreklip kun kr. 255,- Dameklip kr. 315,- Hel farve kr. 475,- og Striber/reflekser kr. 696,- Du sparer op til 40%

Jeg vil helt klart anbefale Marlene hos Hair By Gothers og give hende 5 stjerner.

God fornøjelse.

Hilsen

Dorthe Søgaard fra Fornøjelser.dk