Stai kosttilskud kun kr. 490,- Normalpris kr. 650,-

Udløber om:

Stai kosttilskud kr. 490,-

650,-
490,-
Du sparer: 160 kr.

Udløber om:

Stai kosttilskud kr. 490,-

650,-
490,-
Du sparer: 160 kr.

STAÏ BOOST – DET RENE KOSTTILSKUD KUN kr. 490,- Normalpris kr. 650,-

Få energi og overskud med STAI BOOST. Se anbefalinger længere nede.

 • Alle vigtige næringsstoffer i en daglig shake.
 • Plantebaseret og rent produkt, din krop kan optage.
 • A-D-E-K vitaminer kræver fedtstof. Det får du her.
 • Slip for unødig emballage, som kapsler, bindemidler og fyldstoffer. Emballage din krop skal nedbryde.
 • STAI BOOST – DET RENE KOSTTILSKUDSTAI BOOST shaken er udviklet af Jytte Bille som kundens ambassadør. Sammensat med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefaling og i samarbejde med eksperter indenfor kost og ernæring. Indholdet er en optimal sammensætning af vitaminer, mineraler, proteiner og sporstoffer. Olien sikrer det daglige tilskud af  omega3 fedtsyrer. Styrker kroppen og dens funktioner og tilfører energi og overskud i hverdagen. Kan erstatte et måltid, hvis du har behov for at holde øje med vægten.
  RENT PLANTEBASERET.

JYTTE BILLE

STAÏ – et valg af livsstil –
Sund livsstil har været en del af mit liv de seneste 35 år. Jeg synes sundheden i dag drives mere af kapitalen end af sundheden, og vi bliver oftere vildledt end vejledt.

Det besluttede jeg at gøre noget ved. Som kundens ambassadør betalte jeg fagfolk for at udvikle et rent kosttilskud med alle de vigtigste næringsstoffer incl. omega3 i en ren og plantebaseret shake, uden unødig emballage, så vi skåner det indre miljø. Det var ikke så enkelt. En rejse på mere end 3 år, men det lykkedes at knække koden og STAÏ BOOST shaken kom på det danske marked 1. januar 2017.

Rent og enkelt – fordi din sundhed er vigtig –
Livet skal leves og nydes, og derfor skal vi give kroppen det rette brændstof.
(Det duer heller ikke at komme benzin på en dieselbil)

En daglig shake gør noget ekstra sundt for dig og din krop. Din krop vil elske dig for det.

Jeg testede selv STAÏ BOOST shaken, da jeg cyklede med Team Rynkeby i 2015 de ca. 1.250 km til Paris. Hver morgen tog jeg en shake. Kroppen fik, hvad den havde brug for, og jeg kunne starte dagen sundt, let og samvittigheden i orden.I maj 2017 gennemførte jeg Copenhagen Marathon, og i min morgenmad indgik en dobbeltshake. Efter løbet dobbeltshake for hurtigere restitution, og jeg havde ingen ømhed i kroppen dagen efter. Fantastisk løb hvor du bliver hjulpet igennem af en masse skønne børn og voksne som hepper, giver high five og smiler til dig.
Anbefalinger:

STAÏ BOOST er enkelt… indeholder alt hvad jeg skal bruge for at sikre energi og overskud i hverdagen. Min krop ville blive sur på mig, hvis jeg ikke tog min daglige sundhedsshake – SÅDAN. Hilsen Carl Erik Dalbøge – Direktør Team Rynkeby.

At kunne nøjes med et sundhedsprodukt passer så fint i min hverdag. Jeg får ikke altid spist, som jeg bør, og så ved jeg, denne shake gør mig godt og mætter. Det giver mig energi og overskud, og jeg får det bare bedre. Det er skønt, at den er helt ren, uden tilsætningsstoffer, overflødig emballage eller bindemidler. Hilsen Mayianne Dinesen.
Se flere anbefalinger under ambassadøer på Stai.dk

Vilkår:

 • Når du har købt skal du ikke foretage dig yderligere. Fragt kr. 70,- betales via mobilepay direkte til Stai.
 • Stai boost leveres løbende med GLS.
 • Når du har købt dit værdibevis, behøver du ikke at foretage dig yderligere.
 • Én unik kode gælder for et sæt kosttilskud.Vi gør opmærksom på, at Fornøjelser.dk udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Stai Jytte Bille mail jytte@stai.dk.
 • Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder nederst på Fornøjelser.dk.

Aftalepartner:

Stai

Islands brygge 77C

CVR nr. 37251666

Telfnr. 20282255

Mail: Jytte@stai.dk

https://www.stai.dk


Partner

Stai