Rejefest hos Tapas Huset 3 retter kun kr. 170,-

Udløber om:

Rejefest 3 retter kr. 170,- hos Tapas Huset i Kbh.

450,-
170,-
Du sparer: 280,-
62%

Udløber om:

Rejefest 3 retter kr. 170,- hos Tapas Huset i Kbh.

450,-
170,-
Du sparer: 280,-
62%

Rejefest hos Tapas Huset kun kr. 170,- Normalpris kr. 450,- Spar kr. 280,-
Hold da helt fest, nu kan du nyde 3 udsøgte retter til KUN kr. 170,- hos Tapas Huset på Jernbanegade i Kbh. K. lige ved Dagmar biografen og Rådhuspladsen.
Tilbuddet gælder alle dage kl. 17.00 indtil der er udsolgt af rejer.
Forret:
Charcuterie tallerken med udvalg af spanske skinker og oste importeret hjem fra Spanien.
Hovedret:
STOR tallerken tiger rejer, der er grillet på vores grill med rosmarin og hvidløg.
Dessert:
Crema Catalana, som vores abuela lavede den.

Restauranten er drevet af spansk familie, hvor det nu er næste generation, der inviterer indenfor til Rejefest.  Der fokus på gode råvarer og delikatesser, færdigheder og kreativitet. Tapas Huset er også en vinbar, så der er mulighed for at købe vin, der er perfekt afstemt til maden.

Med Spanien i årene og de dertilhørende varme traditioner i blodet, gør de alt for at skabe en varm og autentisk oplevelse for deres gæster

Vi har nydt at spise i Tapas Huset flere gange, og vil klart anbefale denne lille perle. Der er altid de skønneste retter, god betjening og en skøn atmosfære.

God fornøjelse

Book  bord online på: https://www.tapashuset.dk/book-bord-online/

Du køber middagen og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.Du reserverer bord via formularen på http://www.tapashuset.dk/kontakt.html skriv Fornøjelser.dk i kommentarfeltet eller pr. mail til a@tapashuset.dk. Husk at oplyse, at du har købt tilbuddet gennem Fornøjelser.dk  og den unikke kode fra ordreseddelen. Medbring printet ordreseddel, når tilbuddet indløses.
Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt. Der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.
Aftalepartner:
Tapas Huset
Jernbanegade 4, 1608 København K