Naturligt facelift øjne og pande KUN kr. 2.450,- Spar kr. 4.900,-

Udløber om:

Naturligt facelift

4590 kr.
2450 kr.
Du sparer: 2140 kr.

Udløber om:

Naturligt facelift

4590 kr.
2450 kr.
Du sparer: 2140 kr.

Facelift uden brug af kirurgi kun kr. 2.490,- Spar kr. 4.900,- Se mindst 10 år yngre ud.

FOREVER ANGEL – NATURLIGT FACELIFT Øjne og Pande.

Forever Angel er naturligt Facelift. Stram løs hud op på hals og kæbeparti. Få dine øjenbryn løftet og reduceret de fine linjer. Med Forever Angel kan du se 10 år yngre ud samtidig med at du bevarer din mimik, helt uden kirurgi eller injektioner.

 

Behandlingen er en ny ultralydsbehandling, som stimulerer de dybereliggende lag i huden til at producere ny collagen. Huden regenererer helt enkelt sig selv. Det er den eneste behandlingsform, som målrettet reducerer rynker i ansigtet – uden kirurgi. Du bevarer din mimik, helt uden brug af kirurgi eller injektioner.

Hvad kan behandles?
Behandlingen er velegnet til hele ansigtet ved tilbudsprisen på kun kr. 2.450,- er det pande og øjen, der behandles. Her under kan du se normalpriserne. Nu kan du få begge behandlinger til en samlet pris på KUN kr. 2.450,-

 • Øjne
  3.500,-
 • Pande
  3.500,-

Kom ind og få en gratis hudanalyse og få skræddersyet behandling, skræddersyet til lige netop dig.

Behandlingen er sikker og veldokumenteret
Inden den egentlige behandling kommer du til et formøde, hvor vi gennemgår dine ønsker og behandlingens muligheder. Ved selve behandlingen begynder vi med at markere de områder, der skal behandles. Derpå påføres et tyndt lag ultralydsgel og området skannes, så man kan se hudens nøjagtige struktur. Ved selve behandlingen sendes små energiladninger dybt ind i huden, så hudens overflade beskyttes. Ultralyden trænger gennem overhuden og behandler kun læderhuden og underhuden, som er de lag, hvor rynkerne findes.

Et løft over tid
Behandlingen medfører næsten altid et flot resultat, men den kan have forskellig effekt alt efter hvem, der behandles. Vi er alle forskellige. Nogle vil se en øget spændstighed lige efter behandlingen. For de fleste vil resultaterne vise sig over de næste 2-3 måneder i takt med, at huden regenererer, og der dannes ny collagen.

Bivirkninger er sjældne
Behandlingen foregår med ultralydsbølger, som går dybere end overfladen af din hud, så derfor vil du ikke umiddelbart være påvirket af behandlingen, og du vil kunne bruge din make-up, som du plejer. Dog er det en god idé at holde et par dages pause fra varme bade eller sauna, så du ikke fremprovokerer en hævelse i huden. På den måde kan du undgå bivirkninger såsom ømhed og rødme i op til nogle timer og/eller let hævelse i op til nogle dage efter behandlingen.

Ring eller skriv til os for en uforpligtende konsultation – så fortæller vi gerne mere.

Vilkår for denne fornøjelse

 • Når du har gennemført købet modtager du din kvittering, der gælder som værdibevis.
 • Du kan booke din tid på 72211002
 • Værdibeviset gælder for en naturlig ansigtsbehandling.
 • Du betaler her på fornøjelser.dk. Du kan indløse dette værdibevis hos Vidal Copenhagen til og med d. 1. juni 2018. Medbring printet værdibevis, når tilbuddet skal indløses. 
 • Samarbejdspartneren er Vidal Copenhagen og tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Fornøjelser.dk er derfor ikke ansvarlig for evt. fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, med mindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Ved køb af dette tilbud accepterer du, at behandlingen forud betales.
 • Fornøjelser.dk er formidler af tilbuddet og alle henvendelser vedrørende information mv., skal rettes direkte til samarbejdspartneren Vidal Copenhagen.
 • Én unik kode gælder for én behandling hos Vidal Copenhagen.
 • Oplyste pris i tilbuddet er baseret Vidal Copenhagen officielle priser fra deres hjemmeside.
 • Vi gør opmærksom på, at Fornøjelser.dk udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende besøget rettes til Vidal Copenhagen. Vi henviser i øvrigt til vores generelle handelsbetingelser.
 • Sidste chance for køb af denne fornøjelse er d. 16. marts 2018

 

Vidal Copenhagen

Øster Farimagsgade 95, 2100 København Ø