Middag hos søren k og koncert kr. 495,-

Udløber om:

2 retters middag hos søren k kl. 17.30 og koncert med Mogens Dahl på Johan Borups højskole d. 16. maj kl. 20.00.

Kr. 495,-

Udløber om:

2 retters middag hos søren k kl. 17.30 og koncert med Mogens Dahl på Johan Borups højskole d. 16. maj kl. 20.00.

Kr. 495,-

Nyd gourmet middag hos restaurant søren k i Den sorte Diamant og musikalsk drømmerejse til Amerika med med Mogens Dahl Kammerkor og fortæller forfatter Ib Michael. KUN kr. 495,-

Kl. 17.30 er der udsøgt 2 retters middag hos restaurant søren k i Den sorte Diamant.

Når middagen er nydt er der kun 5 minutters gang til Johan Borups højskole på Frederiksholms kanal.

Kl. 20.00 underholder Mogens Dahls Kammerkor med musikalsk rejse og forfatter Ib Michael med fortælling om Amerika. Glæd jer, det bliver en uforglemmelig aften.

Menu hos søren k:
Slethvar med karamelliseret løgpure, syltede løg og ramsløg
Kompot og råsyltede rabarber, vaniljeis og mazarinkage.
søren k, opkaldt efter den danske filosof Søren Kirkegaard brillerer både med sit skandinaviske brasseri-køkken og sin fantastiske beliggenhed i en af Danmarks mest spektakulære bygninger, Den Sorte Diamant. Nu kan du nyde den gode mad, de smukke omgivelser og den flotte udsigt.
Derefter er der kun 5 min. gang til skøn fortælling og koncert på Johan Borups højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 Købehavn k.

Koncert og fortælling: AMERICANA – DET AMERIKANSK SUBLIME

Medvirkende:
MOGENS DAHL KAMMERKOR
TOKE MØLDRUP, CELLO
IB MICHAEL, FORTÆLLER
MOGENS DAHL, DIRIGENT

Med denne koncert inviterer kammerkoret publikum med på en musikalsk drømmerejse til Amerika. Amerika er en drøm – men også en følelse. Vi kender den fra Edward Hoppers ikoniske malerier. Det særlige, dagsklare lys, de lidt anonyme menneskeskikkelser og åbenheden mod de uendelige vidder og landskaber. Og samtidig neden under dette også rodløsheden, angsten for tomheden og den alt for glatte overflade. Ikke for ingenting er USA også popkunstens og minimalismens vugge. Det tomme lærred. Den næsten provokerende enkelhed.

Et hovedværk ved aftenens koncert er Ib Nørholms Americana fra 1988. Ib Nørholm, der igennem et halvt århundrede har markeret sig som en af landets betydeligste komponister, fejrer med dette korværk den amerikanske natur og kultur, komplet med indlagte barbershop-klange. Værket bygger på udvalgte amerikanske digte i fornem oversættelse af Poul Borum.

Denne aften byder på en uropførelse af Geoffrey Gordons tonesætning af John Keats’ Ode to a Nightingale, der med sin dyrkelse af skønheden overfor forgængeligheden blev et af den engelsksprogede romantiks væsentligste digte. Herudover en sats for cello solo, inspireret af den spanske digter Federico García Lorca, som under den Spanske borgerkrigs første dage blev myrdet af de fascistiske oprørere. David Lang, der var med til at grundlægge det banebrydende musikalske kollektiv Bang on a Can, står som en førende eksponent for en moderne amerikansk post-minimalisme. Det er musik, som ofte er præget af en næsten besættende hypnotisk monotoni og en tilsyneladende enkel skønhed.

Vilkår:
Medbring din ordreseddel printet til middagen hos søren k, oplys dit navn og antal købte billetter til koncerten på Johan Borups højskole.

Købet kan ikke fortrydes jf. “Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a”.

Vi gør opmærksom på, at Fornøjelser.dk udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Mogens Dahl koncertsal på mail info@mogensdahl.dk eller til søren k telfnr. 33474949.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder under vores handelsbetingelser.

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER
Aftalepartnere:
Middagen afholdes kl. 17.30 hos:
Restaurant søren k
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K
Telefon restaurant: (+45) 33 47 49 49
Koncerten afholdes kl. 20.00 hos:
Johan Borups højskole
Frederiksholms Kanal 24
1220 København K.

M: info@mogensdahl.dk

Partner

Fornøjelser.dk

Fornøjelser.dk Kjeld Langes Gade 4 1367 København K. Telfnr. 31208539