Lej kajak til 2 pers. KUN kr. 155,-

Udløber om:

Lej en oppustelig kajak til 2 personer kr. 155,-

350
155,-
Du sparer: 195
55%

Udløber om:

Lej en oppustelig kajak til 2 personer kr. 155,-

350
155,-
Du sparer: 195
55%

 Lej en oppustelig kajak til 2 personer pr. døgn KUN kr. 155,-  Normal pris kr.   310,-  Spar kr. 155,-

Grib pagajen og kravl ned i kajakken. Flyd hen over vandet, nyd roen og den smukke udsigt fra vandoverfladen. Kajakken er et spændende fartøj, der er meget anvendeligt, når man først er blevet vant til at omgås den.

Lej vores helt nye Drop Stitch kajakker – som ved oppustning bliver lige så hårde og stive som en hardshell kajak, men forsatbevarer de fordele den oppustelige kajak har.

Det betyder ligeledes at du i denne kajak kan stå op og anvende
kajakken som et Stand Up Paddle board.

Hent kajakken i Vanløse og tag den med ud til sø eller hav lige, hvor du selv har lyst til til at sejle.

Prisen inkluderer:

Normal pris: 310 DKK / Fornøjelser.dk tilbudspris kr. 155,- kajak til 2 personer og den gælder for et døgn. Køb gerne til flere døgn i træk, du ændrer blot i antal inde på betalingen.
Slider 445  – læs mere om kajakker her
4-delt pagaj
Pumpe
Svømevest
Leveres i praktisk rygsæk

Vilkår:

Udlejning starter kl. 18.00 dag 1. og slutter kl. 18.00 dag 2.

Prisen er pr. døgn (ønskes en weekend bestil 3 døgn, afhent fredag kl. 18 og aflever mandag kl. 18). Køb gerne flere døgn i træk, det gør du under betaling.
Oplys venligst dit telefonnummer v. bestilling samt dit ordrenr fra Fornøjelser.dk og hvor mange døgn, at du har købt. Kontakt os på telfnr. 45 29 71 05 43 eller vi kontakter dig med henblik på ud- og aflevering.
Som udgangspunkt er ud- og aflevering fra/til vores adresse i Vanløse

Kajakken er blevet meget populær på grund af dens hurtighed og gode manøvredygtighed. Den er et eminent fartøj, når du vil opleve naturen langs vore kyster. Kajakkerne, der bruges, er af høj standard, men lette at håndtere.

Hverken ambitionsniveau eller alder er afgørende for at få glæde af denne fascinerende sejlsport. I modsætning til mange andre fritidsaktiviteter og sportsgrene kan kajakroning tilpasses lige netop dit niveau og give timers eller dages sjov for hele familien – eller bare en enkelt person.

Hvis du/ I er usikre på, at tage denne oplevelse, kan der ofte aftales en kortere instruktion med udlejer, som også fungerer som havkajakinstruktør.

Kontakt:

Juridisk navn: Oppustelige-kajakker.dk
CVR nr.: 153 72 036
Showrum/lager: Morsøvej 15 * 2720 Vanløse – KUN ÅBENT EFTER AFTALE
Kundeservice tfl.: +45 29 71 05 43
Kundeservice mail: info@oppustelige-kajakker.dk

http://www.oppustelige-kajakker.dk