Jacob Jensen højtaler 799,- inkl. fragt

Udløber om:

Trådløs Jacob Jensen Fjord mini højtaler kr. 799,-

1495 kr.
799 kr.
Du sparer: 696
50%

Udløber om:

Trådløs Jacob Jensen Fjord mini højtaler kr. 799,-

1495 kr.
799 kr.
Du sparer: 696
50%

Trådløs højtaler design by Jacob Jensen uovertruffen lyd og design KUN kr. 799,- inkl. fragt. Spar 50%. Normal pris kr. 1.495,-

Ikonisk Jacob Jensen design – Uovertruffen Tangent Lyd

Fjord Mini er skabt i et enestående samarbejde med Jacob Jensen Design. Dermed vender den verdensberømte designvirksomhed tilbage til den audioverden, som nyligt afdøde Jacob Jensen så eftertrykkeligt satte sit aftryk på gennem sit mangeårige samarbejde med B&O.

Vi har selv denne elegante højtaler med fantastisk lyd og nyder musik fra den dagligt her hjemme. Vi sætter lige iPhonen til og så nyder vi musikken. Det glæder mig, at vi nu kan sælge den til jer for KUN kr. 799,- inkl. fragt. God fornøjelse. Anmeldt af Dorthe Søgaard

Nyd den selv eller forær i gave, alle er meget begejstret for det elegante design og den nuanceret lyd.

Nuanceret lyd i enkle klæder

Ved første øjekast syner Tangent Fjord Mini ikke af meget. Bag de smukke, rene linjer og den klassiske Jacob Jensen-kontrast mellem sort og aluminium gemmer sig imidlertid to højttalere, en passiv basforstærker og en avanceret teknologi, der tilsammen kan fylde selv større rum med blød og nuanceret vellyd.
Musikken kan takket være den nyeste Bluetooth-teknologi streames fra en hvilken som helst smartphone eller bluetooth enhed, og såvel tænd/sluk som kontrol af volumen og indgående opkald til telefonen styres med enkle berøringer af den diskrete prik på højttalerens blanke top.

Transportabel og enkel

Tangent Fjord Mini er utrolig let at tage med rundt takket være det kraftige batteri, som byder på 8 timers spilletid ved almindelig volume. Den lades utroligt let ved at placere højttaleren på den medfølgende ladebase. Man undgår derved at skulle tilslutte ledning, når den skal lades og så den er altid klar til at tage med uden besvær. Der er mulighed for at købe en ekstra ladebase, hvis man har behov for at lade flere steder og ikke vil flytte ladebasen rundt.

Nem opsætning

Det er utroligt nemt at tilslutte bluetooth enheder til Tangent Fjord Mini. Du tænder blot og så er den klar til at blive parret med din enhed på traditionel vis eller via NFC, hvis din enhed har NFC funktion. Herefter kan du let skrue op og ned på din smartphone eller direkte på højttaleren.

Ekstra Ladestation

Det er muligt at tilkøbe en ladestation, så man kan have lademulighed i flere rum uden at skulle flytte ledning, stik osv.

Features

 • Stereo
 • Op til 8 timer batteritid – lades via medfølgende dock
 • Mål (BxHxD): 210 x 90 x 90 mm
 • Bluetooth EDR + A2DP
 • NFC
 • Vilkår:
 • Én unik kode gælder for 1 x trådløs højtaler fra Jacob Jensen.
  Vi gør opmærksom på, at Fornøjelser.dk udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til AV industry.
 • Højtaleren leveres løbende ugentligt til din nærmeste pakkeshop.
 • AV Industry

  Birk Centerpark 40, 7400 Herning

Partner

AV-Industry